Wanita m4ut dihmpap kereta terjunam setinggi enam meter

GEORGETOWN – Wanita m@ut dalam keadaan menyayat hati selepas dihemp4p sebuah kereta yang terj4tuh dari tempat meletak kereta setinggi enam meter di Kondominium Green Land Park, di sini pagi tadi.

Dalam kejadian kira-kira pukul 11.50 pagi tadi, m4y4t Kim Hui Ping, 49 ditemukan di bawah kereta jenis Toyota Vios dengan keced3raan p4rah pada seluruh anggota badan.

Kereta terb4bit dipandu seorang warga emas berusia 71 tahun yang ced3ra dan turut ters3pit di dalam kend3raannya.Pegawai Operasi dari Balai Bomba Dan Penyelamat Jalan Perak, Yusri Zakaria berkata, pihaknya menerima panggilan berhubung kejadian kira-kira pukul 11.54 pagi dan tiba di lokasi kurang 10 minit kemudian.

Menurutnya, sebaik sahaja tiba di lokasi kejadian mendapati pemandu kereta berada dalam keadaan tersepit di dalam kend3raannya.“Anggota memberi rawatan awal kepada pemandu kereta terbabit sebelum dibawa ke H0spital Pulau Pinang manakala mngsa yang dihemp4p dilaporkan m4ti di tempat kejadian.

“Usaha membawa keluar m4y4t wanita itu mengambil masa kurang 15 minit dan diser4hkan kepada pasukan polis untik tindakan lanjut,” katanya kepada pemberita di sini hari ini. – UTUSAN ONLINE

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share