[VlDEO] Bek4s Suami Rindu Air Tangan, Wanita Snggup Masak Tunai Permintaan

Pencer4ian bukanlah sesuatu yang mudah untuk diterima dan dilalui, namun ianya bukan penamat segalanya kerana Tuhan yang menentukan jalan hidup seseorang.

Biarpun telah berp1sah, ramai yang masih berkawan dengan bkas pasangan mereka. Begitulah seperti yang dilalui oleh wanita ini.

Menerusi video yang dimuat naik di aplikasi TikT0k, wanita itu berk0ngsi kisah yang mana dia masih berkawan dengan bkas suaminya.

Difahamkan lagi, pada suatu hari bkas suaminya itu menghantar mesej teringin makan mee goreng air tangan wanita yang dikenali sebagai Dayah tersebut.

Bek4s suami text, minta tolong masakMalah apa yang lebih mengh4rukan adalah apabila dia juga sanggup membeli bahan-bahan sebagai persediaan untuk memasak mee goreng tersebut.

Rindu makan bersama anak2

Tanpa berfikir panjang, ibu kepada 2 anak itu pun menunaikan permintaan bkas suaminya yang pada masa sama ingin makan bersama anak-anak mereka.

Di akhir video, kelihatan si bekas suami sedang makan mee goreng tersebut sambil melihat anak-anak mereka bermain kolam di hadapan rumah.

Meninjau ke ruangan k0men, tindakan wanita itu meraih pujian netizen kerana masih mengekalkan hubungan baik dengan bekas suaminya demi anak-anak mereka.Difahamkan lagi, mereka berdua mendirikan rumah tangga pada tahun 2018 namun ditakdirkan berp1sah tahun lalu. Kini, masing-masing telah membawa haluan berbeza dan hidup bahagia.Sumber: TikT0k @dayahesw, OMM