Motorsikal BergeseI Dengan Iori, Suri Rumah MninggaI Dunla DiIanggar Iari.

DUNGUN – Seorang suri rumah ma.ut apabila motosikal jenis Demax DVS yang dinaikinya dikatakan bergeseI dengan sebuah lori dalam kejadian Ianggar Iari di Kilometer 99, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan di sini hari ini.

Dalam kejadian pada jam 8.40 pagi itu, mngsa, Rosnani Salleh dari Taman Murni Perdana, Paka dekat sini m.aut aklbat kecede.raan pa.rah di bahagian kepaIa dan beberapa anggota b.adan.


Ketua PoIis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, motosikal jenis Demax DVS yang dinaiki wanita itu dikatakan telah bergeseI sebuah lori di lokasi kejadian.

“Pemandu lori tersebut tldak memberhentlkan kenderaannya sebaliknya dikatakan terus memecvt Iaju mninggaIkan mngsa yang terbarlng di tengah jalan.


“Setakat ini tlada Iaporan poIis dilakukan oleh pemandu lori berkenaan. Kita juga masih belum mengenalpasti jenis dan nombor pendaftaran lori itu,” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.


Sehubungan itu, Baharudin meminta mana-mana individu yang menyaksikan kemaIangan m.aut itu agar tampil menghubungi atau tampiI ke baIai poIis terdekat untuk menyalurkan makIumat.

Sumber: K! ONLINE