[VIDEO] Bapak Punyalah Takut Dan Geli Tapi Anak Pegang ‘Biawak’ Macam Mainan

Jika and4 mempunyai anak kecil di rumah, sudah t3ntu suasana akan menjadi lebih mer1ah daripada biasa bukan?

Bukan apa, kal4u ada anak kecil dalam rvmah keb1asaannya suasana akan menjadi lain iaitu lebih meriah dan kecoh dengan gelagat mereka.

Semakin mereka membesar, semakin bany4k perkara yang mereka ingin tahu dan belajar. Oleh sebab itu, banyak kadang kala perkara yang lakukan berada di luar jangkaan kita.

Namun, lain pula dengan video yang tular di TikTok baru2 ini apabila gelagat seorang kanak-kanak memegang biawak hidup seperti mainan mencuri tvmpuan ramai.

Anak selamba badak pegang biawak sampai bapa pula takut dan penggeli


Menerusi video tersebut, kelihatan kanak-kanak perempuan itu dengan beraninya sedang memegang seekor anak biawak yang masih hidup.

Pada mulanya keluarga berkenaan memikirkan itu adalah biawak mainan, namun lain yang jadi selepas mereka melihat ada pergerakan pada badannya.

Tetapi, apa yang lebih menarik perhatian adalah si anak dengan selambanya memegang haiwan terbabit. Selepas itu bapanya dilihat cuba menghalau biawak berkenaan menggunakan penyapu dan penyodok. Malah, dia juga dilihat seperti takut dan geli ketika membuang biawak itu.

“Comel je anak dengan kucing tengok dekat pagar” – Netizen

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat kanak-kanak itu. Malah, ada juga yang tidak tahan ketawa melihat aksi si bapa membuang haiwan tersebut.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 118.3K views, 8,054 likes dan 224 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok


Lawaklah kau dik, ayah punyalah takut tapi dia selamba je pegang

Video :

Video :

Sumber : MyKmu