Terbjur Dijalan Awal Pagi, AjaI Shahrul OTW Kerja DiI4nggar TreIer

Kepala Batas: Perjalanan seorang lelaki dan ayah kepada 2 cahayamata untuk ketempat kerjanya semalam berakhir dengan kem4langan tr4gis di hadapan kilang padi jalan Permatang Tok Gelam ke Pekan Darat, Kepala Batas pagi semalam.

Mngsa Mohd Syahrul Nizam Zulkispili,38, tahun disahkan mn1nggal dun1a di tempat kejadian setelah motosikal jenis yamaha LC135 yang ditungganginya terlibat dengan kemal4ngan dengan sebuah lori treler.


Arwh Syahrul yang berkerja disebuah kedai makan seorang yang amat disenangi ramai, ramai yang mengenali arwh seorang insan yang sangat baik terkejut dengan apa yang menimpa arw4h.

Dalam kejadian awal pagi tadi semalam semasa diperjalanan kerja motosikal yang ditunggang arw4h hilang kawalan bergesel mermpuh bahagian sisi treler.

Mengikut sksi yang berada ditempat kejad1an treler terbabit berulang kali telah memberi horn namun motosikal terbabit terus merempvh bahagian sisi treler terbabit yang menyebabkan penunggangnya p4rah dan disahkan mn1nggal dun1a ditempat kejadian.


Namun begitu punca sebenar kejad1an kini dis1asat oleh pihak berwajib, j4sad dihantar ke H0spital Kepala Batas untuk tindakan lanjut sebelum dibawa pulang untuk disem4dikan.

Sebak luahan anak saudara mngsa Hafiz Syafizal yang menulis dilaman faceb0oknya mengenai permergian arwh seorang insan yang sangat baik moga ibu saudaranya dan anak anak tabah.

Alhamdulilah selesai pengkebvmian arwh bapa saudaranya, siap mandi dan dik4fankan di H0spital

Kepala Batas jam 11 pagi semalam.


Selepas itu jn4zah dibawa pulang kekampung Permatang Katong Kota Kuala Muda Kedah kira kira jam 12 tengahari.

Jn4zah disem4dikan di Tanah perkburan Islam Masjid Kota Kuala Muda Kedah kira kira pukul 3 petang semalam.


Moga isteri arwh terus tabah suami pergi dijemput il4hi disaat keluar untuk berkerja moga r0hnya dicvcuri rahmat bersama sama insan yang diredahi yang maha esa.


Al fatihah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!