“Sanggup Terima R M30,000” Seorang Istri Setuju ‘JuaI’ Suami Kepada Seorang Wanita Per4mpas

Terima RM30,000, Isteri Setuju ‘Jual’ Suami Kepada Wanita Per4mpas. Seorang wanita di Karnataka, India sanggup ‘menjual’ suaminya kepada kekasih lelaki itu dalam ins1den yang agak jarang berlaku.

Difahamkan, rumah tangga pasangan itu mula goy4h apabila si suami tinggal di rumah kekasihnya dan hanya pulang ke rumah isteri selepas habis waktu bekerja.

Si isteri, Ramya, mengetahui suaminya cur4ng lalu tercetus perg4duhan di antara mereka. Sebaik saja si isteri mendapat tahu tempat tinggal wanita yang mahu mer4mpas suaminya itu, dia terus pergi berjumpa dengan per4mpas terbabit.

Ketika dua wanita itu bertengkar, Ramya ada memaklumkan dia terbeban dengan hutang yang banyak. Per4mpas itu kemudian menawarkan diri untuk membayar semua hutang tersebut sekiranya Ramya bersetuju bercer4i dengan suaminya.

nangtime.com - Terima RM30,000, Isteri Setuju 'Jual' Suami Kepada Wanita Perampas


Gambar Hiasan

Ramya terkejut tetapi bersetuju dengan tawaran itu kerana suaminya sudah tidak mahu duduk sebumbung dengan dia lagi.

Ramya menuntut bayaran 1.7juta rupee (RM100,000) tetapi si per4mpas hanya memberi 500,000 rupee (RM30,000) dan selepas itu Ramya terus meninggalkan suamiya yang tidak guna itu.

Sumber : Nangtime/ Berita Stedy Press

Pada 2018 Seorang wanita dihukum penjara dua tahun dan didenda Rp200 juta (RM56,157) oleh sebuah mahkamah di sini kelmarin selepas didapati bersalah menjual suaminya sendiri di laman sosial.


Panel hakim yang diketuai Harijanto berkata, tertuduh, Veronita, 20, terbukti bersalah dan layak untuk dihukum mengikut undang-undang pemerdagangan manusia.

Pendakwa raya sebelum ini meminta mahkamah menjatuhkan hukuman penjara tiga tahun dan denda Rp800 juta (RM224,637) tetapi hakim mengurangkan hukuman berkenaan dengan alasan tertuduh memberi kerjasama baik ketika perbicaraan.

Menurut laporan media Indonesia, aktiviti Veronita itu terbongkar selepas polis menyerbu sebuah bilik di Hotel Sparkling, Jalan Kayoon, Surabaya pada Januari lalu.

Ketika serbuan berkenaan polis menahan wanita itu dan suaminya yang berusia 24 tahun serta seorang lelaki yang dipercayai pelanggan mereka.

Veronita dilaporkan menubuhkan satu kumpulan di Facebook bagi menawarkan suaminya untuk aktiviti s3ks dengan bayaran antara Rp300,000 (RM84) hingga Rp500,000 (RM140).

Ketika disoal siasat polis, Veronita mengaku dia menjual suaminya untuk mendapatkan wang kerana mengalami masalah ekonomi.

Wanita itu turut mengaku, mereka baru menjalani aktiviti itu sebanyak empat kali.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!