‘BeIum Smpat Rasa Susu..’ lbu Mningga4I Slpas 5 Hari BersaIin Dlm Keadaan K0ma Aklb4t C0V1D- 19.

Nilai : Masa berlaku begitu pantas begitu juga pantas C0V1D- 19 mrebak tak kira mngsa, seorang wanita dan juga isteri yang sedang sa.rat mengndung disahkan P0S1TIF C0V1D- 19 dan mninggaI dunia semalam.

Salam tkziah diucapkan buat Family arwh Puan Noor Shahatul Aziana atau lebih mesra dengan panggilan Natalia Ali yang telah kembali ke rhmatullah pada 7 Jun 2021 aklbat C0V1D- 19.Mesej terakhir Arwh kepada kami adalah pada 31 Mei 2021 untuk memaklumkan bahawa dia P0S1TIF C0V1D- 19 tah4p 4 dan sempat mem0hon m4af saIah dan siIapnya.Selanjutnya pada 1 Jun keesokannya pula, arwh sekali lagi menulis hantaran pendek di Facebook, menyatakan bahawa dirinya ketika itu agak Iem4h. Tahap kesih4tannya dipercayai terje.jas tervk.


Tular sejak semalam di media sosi4l, p.usat penjagaan ibu bersalin menerusi Instagram lavenderconfinementcare telah mem.uat naik satu hantaran berkongsi mengenai kejadian yang menlmpa arwh.

Pada awalnya, arwh atau nama sebenarnya Noor Shahatul Aziana telah menempah slot penjagaan bersalin di situ. Namun, pada 31 Mei lalu arwh telah memaklumkan kepada mereka bahawa dia kemungkinan dijngk1ti vlrus C0vld- 19 dan sedang menunggu keputusan uj1an.

Namun, mereka telah dihubungi semula oleh adik ipar arwh memberitahu bahawa arwh telah mningg4l dunia akib4t C0vld- 19 pada Isnin, baru-baru ini.

Arwh dikatakan telah ditidvrkan sebelum meningg4l dunia dan sempat melahirkan bay1nya secara pembeda.han pada 2 Jun.


Salam tkziah dari kami di Lavender Confinement Care buat keluarga customer kami iaitu arwh Puan Noor Shahatul Aziana yang telah kembali ke rahmtullah pada 7 Jun 2021 disebabkan C0vld- 19.

Lebih memiIukan status suami arwh mengundang sbak ramai.Semoga suami arwh En Firdaus Jamaluddin tabah dengan apa yang berlaku yang maha esa lebih sayangkan isterinya Arwh Puan Noor Shahatul Aziana.
Allah. Harini, prginya seorang kawan lama yang dah saya kenal Natalia Ali .

Innalillahiwainnailaihirojiu’n, Semoga amal ibadah dan kebaikan Yona diterima Allah. Yona banyak membantu ibu-ibu tunggaI dan sahabat yang mempunyai masaIah. Banyak sangat-sangat.

Tkziah buat Bone Firdaus Jamaluddin, Aku harap hang kuat Bone.

Aku takmau letak gambaq Yona, sebab aku sdih sangat-sangat dengaq berita ni.-Amer Karome.

Innalillahi wainna ilaihi rojiun semoga r0h arwah Natalia Ali / Noor Shahatul Aziana Che Zain di tempatkan bersama org2 beriman, Al fatihah, Salam tkziah buat Firdaus Jamaluddin. -Muhammad Syariman Kasman.

Sama sama kita doakan agar r0hnya tenang disana bersama sama insan yang diredhai yang maha esa. Al fatihah.