Puchong : Satu kem4langan m4ut dipercayai kes langgar lari berlaku di selekoh berdekatan kilang Omron di Lebuhraya LDP pada 16 November lalu.

Kem4langan tersebut berlaku sekitar jam 5 petang mengakibatkan seorang penunggang motosikal jenis Honda RS 150 m4ut ditempat kejadian.

M4ngsa bernama Acip merupakan anak sulung dalam keluarga apa yang berlaku mengundang pilu keluarga terutama ibunya Puan Bibita yang amat terkesan apa yang menimpa arw4h anaknya itu.

Di sini dia ingin memohon dan merayu kepada semua pengguna jalan raya yang melalui kawasan kem4langan yang membabitkan arw4h anaknya itu untuk memberi bantuan kepadanya segala info kem4langan terbabit atau sebagi saksi yang ada ditempat kejadian.

Pada pihak yang mempunyai maklumat atau rakaman dashcam ketika berlakunya kejadian kem4langa tersebut diminta untuk hubungi waris di talian 0162496468 bibita(ibu ) atau laporkan di mana mana balai polis berdekatan.

Ada saksi berkata, pemandu kereta yang mel4nggar m4ngsa yang menyebab kan m4ngsa terjatuh sebelum dil4nggar pula dengan kenderaan lain yang laju, kedua dua buah kenderaan masih belum dijejaki.

Kes masih dalam siasatan, mari lah sama sama kita bantu dan war war kan pada semua, walau sedikit kebaikan kita lakukan tetapi amat bermakna buat kami terima kasih atas kerjasama semua.

Semgoa roh arw4h Acip tenang disana bersama sama insan yang diredhai yang maha esa. Al fatihah.